company day hos passebækgård

lad passebækgård stå for dit næste arrangement

Det eneste du skal tænke på er at invitere dine gæster og hygge om dem på selve dagen.

Passebækgård er med sine mange faciliteter og den unikke beliggenhed - 45 min. kørsel fra København - det perfekte sted at afvikle arrangementer. Vi har plads til Company Days med op til 60 deltagere.

På Passebækgård kan du invitere alle forretningsforbindelser og venner, uanset deres golfmæssige niveau. Vi arrangerer introduktion og undervisning til nybegyndere og sørger for, at alle får en god dag og at alle afslutter i Restaurant Passebækgård til after golfing.

 

Passebækgård glæder sig til at byde dig og dine gæster velkommen.

Vil du høre mere så kontakt os på telefon 49 71 76 58 eller info@passebaekgaard.dk.

UDSTYR

Pitchfork mm.

Alle konferencedeltagere får en startpakke med pitchfork, tees & markeringsmærke.

Golfbolde

Golfshoppen sælger søbolde til 100,- kr. for 15 stk.

Golfsæt

Vi har golfsæt der kan lejes for kr. 100,- pr. sæt. Udlejningssæt er et halvt sæt indeholdende en putter, et P-5-7-9-jern og en fairwaykølle.

gilleleje havn, shopping & hotel

I  Gilleleje  finder du unikke forretninger, gode restaurenter og hoteller samt utrolig hyggelig stemning i havnen, som er en stadig ivrig fiskerihavn. Kom til Gilleleje havn og nyd en kold forfriskning mens du kigger ud over det livlige havnemiljø.

Har du lyst til at shoppe lidt finder du i byen yderst inspirerende brugskunst- og hobbyforretninger og flere tøjbutikker med unikke kvalitetsmærker.

Ønsker du en overnatning i Gilleleje kan vi anbefale Gilleleje badehotel, som er et hyggeligt nyrenoveret hotel tæt på Gilleleje havn og med en atmosfære som ved 1900-tallets begyndelse.